D U U R Z A A M  W O N E N 

Doet u met ons mee?

Wat wij al hebben gedaan om te verduurzamen

Door de huidige mondiale ontwikkelingen is het thema duurzaamheid relevanter dan ooit. Wij als de Woonzaken zijn ons daar zeer van bewust en willen graag het goede voorbeeld geven als het om het verduurzamen van je woning of bedrijfspand gaat. 

Bekijk de collectie

Wat u binnen kunt doen om energie te besparen

Raampartijen zijn prachtig voor de lichtinval in de woning, maar zorgen wel voor veel warmteverlies. Eigenlijk draagt elk type raambekleding bij aan een stukje extra isolatie van uw woning, maar er zijn enkele producten die hier extra voor geschikt zijn en u jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten kunnen besparen. Deze zetten we hier voor u op een rijtje: 

Bekijk de collectie

Wat u buiten kunt doen om energie te besparen

Bijna iedereen weet dat de beste manier om warmte uit de woning te weren het gebruik van buitenzonwering is. Bij juist gebruik en toepassen van zonwering aan de buitenkant is een energieslurpende airco vaak overbodig. Wat mensen echter niet weten is dat buitenzonwering ook sterk bijdraagt aan het besparen van stookkosten. U ziet hier welke producten hier het meeste aan het besparen van energie bijdragen:

Bekijk de collectie

Huis van de toekomst

Omdat wij ons bewust zijn van de voetafdruk die we met zijn allen achterlaten, zijn wij op dit moment hard bezig met het realiseren van ons nieuwste project: Huis van de Toekomst. Deze uitbreiding aan onze showroom opent begin 2023 zijn deuren en wordt volledig ingericht met de meest bewuste, toekomstgerichte en slimste keuzes die u kan maken bij de aankleding van uw woning. Wij willen hiermee onze klanten inspireren om hun woning zo duurzaam mogelijk in te richten. 

Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top