Vandaag geopend van Gesloten

HUIS VAN DE TOEKOMST

  De Woonzaken heeft met het Huis van de Toekomst de ambitie om de eerste circulaire woonwinkel van Nederland te worden. Dit zullen wij bereiken door ervoor te zorgen dat al onze producten levensduurverlengend worden aangeboden en overdraagbaar zijn bij de verkoop van jouw woning of bedrijfspand. Onze producten zullen in de toekomst door ons worden teruggenomen om het product een tweede leven te geven. Door jouw aankoopgeschiedenis over te dragen aan de nieuwe eigenaar kunnen wij blijven voorzien in onderhoud en service. Ons afval wordt volledig gesorteerd en het snijverlies van onze PVC- en Marmoleum vloeren worden geretourneerd naar onze leveranciers, waar het snijafval als grondstof wordt gebruikt voor nieuwe producten. 

Op alle producten in het Huis van de Toekomst verlenen wij service en onderhoud, wat ervoor zorgt dat er geen nieuwe producten geproduceerd hoeven te worden. Daarnaast gebruiken wij de beste materialen qua voorbereiding, zo maken wij ondervloeren geschikt voor levenslang gebruik. Wil je een Marmoleum vloer in de toekomst vervangen voor een houten vloer? Geen probleem! De Marmoleum vloer kan gestript worden en de door ons aangebrachte egaline vloer is zo sterk dat deze intact blijft. Even schuren en er kan direct een eiken vloer worden aangebracht. Zo hoeft er minimaal gesloopt te worden en bespaar je in de toekomst op een nieuwe vloer. In het Huis van de Toekomst denken we aan de lange termijn en voorkomen we dat er onnodig nieuwe worden geproduceerd. Op deze manier leveren wij een grote bijdrage aan de verbetering van ons leefklimaat en veranderen we de maakindustrie.

Benieuwd naar het verhaal achter onze andere duurzame producten? Denk hierbij aan duurzame vloeren, raambekleding en zonwering, maar ook aan nieuwe producten zoals energiebesparende verf en gerecyclede wandbekleding. 
Wij onderzoeken zelf hoe duurzaam de producten zijn. Dit doen wij op basis van vijf pijlers:
Is het een natuurproduct? Is het verantwoord geproduceerd? Heeft het product onafhankelijke keurmerken? Is het recyclebaar? En heeft het een verantwoorde herkomst?   

/HVDT/natuurproduct/HVDT/onafhankelijk/HVDT/recyclebaar/HVDT/verantwoord/HVDT/verbetert

WIST JE DAT DE GORDIJN STOFFEN VAN HET HUIS VAN DE TOEKOMST VOOR MINIMAAL 90% UIT GERECYCLEDE STOFFEN BESTAAT?

 

LEES VERDER

Wat hebben wij naast de opzet van het Huis van de Toekomst nog meer gedaan om te verduurzamen:

- In 2019 is ons pand zelfvoorzienend geworden door de installatie van 200 zonnepanelen, LED verlichting en infrarood panelen voor verwarming. Wij zijn 100% van het gas af. 
- Sinds 2020 zijn wij deelnemer van GreenBiz Ijmond en actief in de kerngroep Circulair. 
- In 2020 hebben wij drie elektrische auto’s aangeschaft die worden geladen door onze zonnepanelen.  
- Wij gaan zeer selectief om met het scheiden van afval. Wij scheiden hout, plastic, piepschuim, staal/aluminium en schoon snijafval van PVC- en Marmoleumvloeren. Het vloerretour beleid van verschillende leveranciers, helpt ons hier heel goed bij!

 

VOOR DE MEEST BEWUSTE KEUZES EN 'GROENE' ADVIEZEN, MAAK JE NATUURLIJK EEN AFSPRAAK MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN

LEES VERDER

Kom langs

Heb je een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 
Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten je voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

Afspraak maken