Huis van de Toekomst 

Omdat wij ons bewust zijn van de voetafdruk die we met zijn allen achterlaten, zijn wij op dit moment hard bezig met het realiseren van ons nieuwste project: Huis van de Toekomst. Deze uitbreiding aan onze showroom opent begin 2023 zijn deuren en wordt volledig ingericht met de meest bewuste, toekomstgerichte en slimste keuzes die u kan maken bij de aankleding van uw woning. Wij willen hiermee onze klanten inspireren om hun woning zo duurzaam mogelijk in te richten. 

Wat kan u hier dan van ons verwachten? Denk hierbij aan collecties met duurzame vloeren, raambekleding en zonwering, maar ook aan nieuwe producten zoals energiebesparende verf en gerecyclede wandbekleding. Wij doen daarbij zelf onderzoek naar hoe duurzaam de producten zijn. Dit doen wij op basis van 5 pijlers: Is het een natuurproduct? Heeft het product een verantwoorde herkomst? Heeft het product onafhankelijke keurmerken? Is het recyclebaar? En verbetert het de leefomgeving? 

Daarnaast gaan wij in het Huis van de Toekomst de nieuwste mogelijkheden laten zien op het gebied van slimme bediening van je raambekleding en aansturing middels domotica systemen .

We moeten u nog even in spanning laten wachten, maar zodra de definitieve openingsdatum bekend is hoort u spoedig meer!

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top