Eiken traprenovatie

Voor de mooiste traprenovatie gaat u voor een renovatie met eikenhout! Eikenhout is de bekendste houtsoort en staat bekend om zijn goede kwaliteit. Er zijn verschillende sorteringen eikenhout en vele kleuren waar u uit kunt kiezen. Een eikenhouten traprenovatie van de Woonzaken is een duurzame keuze. Eikenhout is immers een natuurlijk product, waardoor het bovendien goed te bewerken valt. Hierdoor kunt u de trap volledig aanpassen aan uw aanlsuitende vloer. Een eiken traprenovatie van de Woonzaken is zeer comfortabel en geeft een luxe sfeer in ieder interieur!

Traprenovatie eiken: Stoer & Robuust - A/B Rustiek

Traprenovatie eiken: Stoer & Robuust - A/B Rustiek

Of uw trap nu oud, nieuw, dicht of open is, de Woonzaken biedt een passende oplossing voor iedere houten trap. Deze A/B Rustiek eikenhouten overzettreden maken van uw bestaande trap een stijlvol en solide geheel.

lees verder
v.a. € 94,50 PER TREDE | INCLUSIEF MONTAGE
Traprenovatie eiken: Rustig & Genuanceerd - Select

Traprenovatie eiken: Rustig & Genuanceerd - Select

Naast de mogelijkheid uw trap een stoere rustieke uitraling te geven, kunt u ook kiezen voor een genuanceerde rustige uitsraling. Door te kiezen voor een Select sortering zijn noesten en kleurverschillen verleden tijd!

lees verder
v.a. € 102,00 PER TREDE | INCLUSIEF MONTAGE
Traprenovatie Eiken: A la Carte

Traprenovatie Eiken: A la Carte

Voor alle speciale bewerkingen en extra opties gaat u voor onze A la Carte Collectie. Denk aan Borstelen, roken, schrapen, fijn bezagen, logen etc. Of kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

lees verder
v.a. € 112,00 PER TREDE | INCLUSIEF MONTAGE