• houten vloeren

Houten vloeren

U geeft uw woning pas echt een luxe uitstraling met de multiplank vloeren van ‘t Plankenhuis. Deze samengestelde vloeren bestaan uit een toplaag van eiken op een berkenmultiplex onderlaag. Deze unieke plankenvloeren kunnen zowel zwevend als vol verlijmd worden gelegd. De multiplankvloeren van ‘t Plankenhuis zijn daarom uitermate geschikt voor vloerverwarming. De multiplanken worden geleverd in verschillende afwerkingen, lengtes, breedtes en diktes.
Voor de aankoop van uw multiplank vloer in de omgeving Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk zijn wij u graag van dienst.

A la Carte Collectie

De A la Carte Collectie van de Woonzaken is een ideale collectie wanneer u op zoekt bent naar een maatwerk eiken vloer. Deze wordt namelijk compleet aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren!
Dus stel uw eigen vloer samen en ga voor "t neusje van de zalm!
U heeft de keuze tussen verschillende dikten, en diverse afwerkmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld roken, logen, verouderen, schaven, schuren en borstelen. Daarnaast werken wij de vloeren af met een (hardwax)olie in de door u gewenste kleur.
De mogelijkheden zijn eindeloos dus kom naar de showroom en bekijk de volledige A la carte-Collectie! 

Trend Collectie

De Trend Collectie van de Woonzaken is een selectie van 22 unieke houten vloeren met ieder een eigen karakter.
Deze trendy vloeren zijn in meerdere uitvoeringen mogelijk. Denk aan een hip visgraatpatroon! 
Personaliseer uw interieur door te kiezen voor de:
- Rough Collectie
- Wonder Collectie
- Nature Collectie
- Culture Collectie 

Basic Collectie

De Basic-Collectie van de Woonzaken is een maatwerk eiken vloer met een rustige genuanceerde uitstraling.
De collectie bestaat 17 soorten eiken houten vloeren die zeer vriendelijk zijn geprijst. 
De planken van de MP Basic Collectie hebben een standaard breedte van 22 cm. De multiplank vloeren uit de Basic-Collectie hebben een eiken toplaag van 4 mm dik op een basis van 9mm dik berken multiplex. De vloer kan door deze samenstelling nog 2 tot 3 keer worden geschuurd.

Visgraat vloeren

De Visgraat vloeren van de Woonzaken zijn een combinatie van karakteristieke schoonheid en ongekend vakmanschap. ‘t Plankenhuis heeft jarenlange ervaring met het leggen van motieven. Wij kunnen u daarom optimaal adviseren over de mogelijkheden bij u thuis.
De visgraat vloeren van ‘t Plankenhuis zijn uitermate geschikt voor een exclusieve uitstraling in uw woning. Wij hebben een breed assortiment als het aankomt op deze tijdloze vloeren. Of het nu gaat om een Hongaarse punt of een visgraat vloer, bij ‘t Plankenhuis is het allemaal mogelijk!

Voordeel Collectie

De Voordeel-Collectie van de Woonzaken is een hoogwaardige collectie eiken houten vloeren met populieren multiplex onderlaag en een toplaag van 3mm dik eiken. 
De voordeel collectie van de Woonzaken geeft u de mogelijk te kiezen uit een eiken plank van 19 of 22 cm breed. Daarnaast kunt u kiezen uit een A/B rustiek sortering (deze bevat rustieke noesten) of een A sortering (deze bevat nauwelijks noesten)

De eiken planken van de Voordeel Collectie worden onbehandeld geleverd/gelegd. Dit geeft u de mogelijkheid uw eigen afwerking/kleur te kiezen om de vloer mee te behandelen.