Kurk

Het inrichten van een tijdloos of modern interieur met stijl en persoonlijkheid begint met een mooie en expressieve vloer. Met een kurkvloer van "t Plankenhuis kiest u voor een comfortabele en natuurlijke vloer in uw interieur. Door de unieke eigenschappen van kurk brengt u warmte en comfort onder uw voeten. Bovendien hoeft u niet te investeren in een extra onderlaag ter verbetering van de geluidsdemping en warmte-isolatie. De natuurlijke kurkcellen absorberen geluid en warmte perfect!
Wij zijn uw kurkvloer specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Ambition

Ambition

Kurkvloer Ambition is een ingetogen heldere kurkvloer die is voorzien van een UV beschermende lak en geïntegreerde isolerende kurk onderlaag

lees verder
v.a. € 19,95
Moment

Moment

Kurkvloer Moment is een authentieke kurkvloer die is voorzien van een UV beschermende lak en geïntegreerde isolerende kurk onderlaag.

lees verder
v.a. € 19,95
Dream

Dream

Kurkvloer Dream is een heldere kurkvloer die is voorzien van een UV beschermende lak en geïntegreerde isolerende kurk onderlaag.

lees verder
v.a. € 24,95
Allure

Allure

Kurkvloer Allure is een stoere kurkvloer die is voorzien van een UV beschermende lak en geïntegreerde isolerende kurk onderlaag.

lees verder
v.a. € 26,95
Charm

Charm

Kurkvloer Charm is een harmonieuze kurkvloer die is voorzien van een UV beschermende lak en geïntegreerde isolerende kurk onderlaag

lees verder
v.a. € 26,95
Desire

Desire

Kurkvloer Desire is een originele kurkvloer die is voorzien van een UV beschermende lak en geïntegreerde isolerende kurk onderlaag.

lees verder
v.a. € 26,95
Intense

Intense

Kurkvloer Intense is een eigentijdse kurkvloer die is voorzien van een UV beschermende lak en geïntegreerde isolerende kurk onderlaag.

lees verder
v.a. € 26,95