O V E R  O N S

De woonzaken is uw specialist op het gebied van zonwering, {houten} vloeren en woonmode. Dit doen wij onder de namen:

Sunlite  | 't Plankenhuis | Hometrend

Met drie specialistische bedrijven onder 1 dak heeft de woonzaken alles in huis om uw woning volledig te stofferen. Al meer dan 30 jaar houden wij ons bezig met de persoonlijke sfeer van uw woning en door 
de perfecte prijs/kwaliteit verhouding maken wij luxe betaalbaar

 

 

 
 
 
 
Sunlite
Bij Sunlite kunt u terecht voor zonwering en verandas met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Sinds 1978 wordt onder deze naam een eigen lijn zonwering aangeboden in Nederland. Wij leveren voor buitenshuis zonneschermen, screens, markiezen en rolluiken. 
‘t Plankenhuis
Wederom ontstond er een toenemende vraag naar een specifieke productsoort: houten vloerdelen. Sinds 1999 hebben wij deze productsoort dan ook aan ons assortiment toegevoegd. Er werd boven verwachting verkocht in parket en laminaat. Daarop hebben wij voor dit segment in 2001 de naam ‘t Plankenhuis geintroduceerd.. Voor ons assortiment werken wij hecht samen met een houtschaverij.
Hometrend
In de loop der jaren  ontstond een steeds grotere vraag naar een woning waarin verschillende elementen van de inrichting op elkaar worden afgestemd. Sinds 1997 verkopen wij daarom ook verschillende typen gordijnen, harde/zachte vloerbedekking en meubilair onder de naam Hometrend.  

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top