R A A M B E K L E D I N G  

Hometrend Woonmode voor een interieur dat bij u past

 

Houten jaloezieën

Gaat u voor een natuurlijke uitstraling in uw woning? Dan zijn houten jaloezien van Hometrend Woonmode de perfecte keuze! Houten jalzoezien zijn de ideale combinatie van functionaliteit en decoratie. Hometrend levert een breed scala houten jaloezieën die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeur!

Bekijk de collectie

Aluminium jaloezieën

Horizontale aluminium jaloezieën bieden een perfecte mix van functionaliteit, decoratie en sfeer. De horizontale jaloezieën van Hometrend zijn verkrijgbaar in oneindig veel verschillende kleuren, prints en materiaaluitvoeringen. Kiest u voor aluminium of hout, een gekleurd dessin of zakelijk wit? Bij Hometrend is alles mogelijk.

Bekijk de collectie

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een betaalbare vorm van raamdecoratie om een persoonlijk tintje aan uw huis te geven. Met de bijna oneindige mogelijkheden op het gebied van transparantie, kleuren, stoffen en dessins zijn rolgordijnen bijna niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Kiest u voor strak zakelijk of warm romantisch? Bij Hometrend vindt u een breed en betaalbaar assortiment aan rolgordijnen

Bekijk de collectie

Duo rolgordijnen

Wat de duo rolgordijnen van Hometrend onderscheidt van gewone rolgordijnen is het feit dat het uit twee lagen bestaat met een doorschijnende baan en een gekleurde baan. Deze twee lagen bewegen over elkaar heen, waardoor u zelf het licht inval reguleert. De rolgordijn stoffen bestaan uit horizontale banen die over elkaar heen bewegen. Zodoende kunt u zelf bepalen hoeveel lichtinval gewenst is.

Bekijk de collectie

Plisse & Duette®

Een interieur dat een rustige sfeer uitademt? Ga dan voor de plissé collectie van Hometrend. De fijne geplisseerde stoffen in diverse modische tinten zorgen voor een prachtig lichtdoorlatend effect in uw woning. De DUETTE® collectie van Hometrend is met haar honingraatvormige structuur een zogenoemde dubbelzijdige uitvoering van een plissé. De DUETTE® is daarnaast extra sterk, isolerend en heeft een luxe uitstraling. 

Bekijk de collectie

Paneel gordijnen

Voor wie trendsettend wil zijn in zijn/haar interieur is de Woonzaken paneelgordijn collectie een aanrader! Doordat u de panelen helemaal dicht of open kunt schuiven bepaalt u zelf de hoeveelheid licht en privacy in uw kamer en ontstaan er bijzondere lichteffecten. Combineer transparante stoffen met niet transparante stoffen voor nog meer speels lichteffect!

Bekijk de collectie

Lamel gordijnen

Van zakelijke koelheid tot een gezellig warme ambiance: De ontelbare kleurstellingen, dessins en materialen van de lamel gordijnen collecties van de Woonzaken zorgen in elk interieur voor een persoonlijke sfeer. Het lamel gordijn is bijzonder geschikt voor grote glasoppervlakten (zoals schuifpuien) maar ook voor ramen met een afwijkende vorm. Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk de collectie

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat van de Woonzaken zijn een elegant product en zijn toepasbaar voor verschillende ruimtes. Voor in de keuken, de living en de slaapkamer is het een perfect product. In onze Hometrend  collectie vindt u verschillende transparanties en diktes van stoffen. Door de keuze uit de grote collectie stoffen en doordat u zelf kunt bepalen tot op welke hoogte u het vouwgordijn laat zakken, bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval in uw kamer.

Bekijk de collectie

Overgordijnen

Overgordijnen van de Woonzaken zijn een vorm van raamdecoratie die uw interieur op de juiste manier kunnen versterken. Klassiek of modern, cottage of vintage, overgordijnen geven uw leefruimte net die persoonlijke toevoeging. In de brede collectie overgordijnen van Hometrend vindt u niet alleen het overgordijn dat bij uw interieur aansluit, ook bijpassende gordijnroedes behoren tot de collectie. Kom langs en maak uw interieur compleet!

Bekijk de collectie

Inbetween gordijnen

Gaat uw voorkeur uit naar een lichte kamer waar uw privacy gewaarborgd blijft? Dan biedt inbetween | vitrage van de Woonzaken de perfecte oplossing. Vitrage is een flinterdun gordijn, die het binnenvallende licht filtert en de inkijk tegen gaat. Afhankelijk van de gewenste lichtinval, kunt u kiezen voor transparante en lichtdoorlatende stoffen. Lichtdoorlatende stoffen zorgen voor volledige pricacy en bij transparante stoffen zullen er slechts silhouetten van buitenaf zichtbaar zijn. Er is tevens keuze uit veel gevarieerde kleuren, dessins en materialen.

Bekijk de collectie

GEWEVEN HOUT

De trend van het moment is het geweven hout. Steeds meer interieurstylisten kiezen voor deze raamdecoratie met een natuurlijke look and feel. De geweven structuur van het product filtert het daglicht op een prachtige manier. Geweven hout brengt warmte en sfeer in huis.
De Woonzaken heeft een prachtige collectie aan warme natuurtinten samengesteld om deze luxe warme sfeer ook in uw interieur te kunnen voorzien!

Bekijk de collectie

Slimme Raambekleding

Bekijk de collectie

Product informatie raambekleding

Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top