P L I S S E  &  D U E T T E 

Hometrend Woonmode voor een interieur dat bij u past 

  

Plisse Collectie

Wil je optimaal genieten van het daglicht maar toch je prive behouden? Dan de plisségordijnen van de Woonzaken iets voor jou. Als extra optie kies je voor de z.g.n Top-down-Bottom-up plissé kun je niet alleen de onderlat naar boven bewegen, maar ook de bovenlat naar beneden. Hierdoor bepaal je zelf de mate van privacy en lichtinval.
Wij bieden plisse gordijnen in verschillende prijsklasse en mogelijkheden aan. Van een basic model tot een luxe XL plisse voor grote raampartijen.

Bekijk de collectie

Duette Collectie

De Duette® gordijnen van de Woonzaken worden altijd op maat gemaakt en komen helemaal tot zijn recht als u spreekt over de begrippen decoratief, functionaliteit en energiebesparend.
Het is een elegante kruising tussen gordijnen en jaloezieën.
Met een Duette® gordijnen bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval met behoud van uw privacy en deze laat uw ruimte sfeervol tot leven komen. Door de mogelijkheid om zowel een verduisterende stof als een transparante stof in één product te plaatsen is het een perfect product voor de slaapkamer. 
Spelen met licht, vormen en kleuren, het kan allemaal met Duette® gordijnen!

Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top