Slimme raambekleding

De elektrische raambekleding van De Woonzaken geeft u gemak. Onze slimme raambekleding aangedreven door het revolutionaire Motionblinds systeem werkt in een handomdraai. Er is geen bekabeling nodig voor installatie, de geïntegreerde batterijmotoren zijn kabelvrij en USB-C oplaadbaar. U kunt de setup code scannen met u smartphone en u laten leiden. 

 
Voordelen
Kabelvrij en oplaadbaar. Raambekleding bij De Woonzaken is volledig kabelvrij te installeren, zonder dat hier technische kennis voor nodig is. De geïntegreerde batterijmotoren zijn oplaadbaar met een standaard USB-C kabel. Bij gemiddeld gebruik is het opladen van de motor slechts één of tweemaal per jaar nodig. 

Scan, verbindt en bedien. Zodra de raambekleding is geïnstalleerd scant u de setup code met een app. Na een paar simpele stappen is jouw raambekleding klaar om te worden bediend via de app.
 

Een simpele trekbeweging. Trekbediening is een unieke functionaliteit.Met een handmatige trekbeweging aan de ketting, het koord of de bedieningsstang zet u de raambekleding automatisch in beweging. De perfecte aanvulling op slimme bedieningsopties, er is niets voor nodig: geen connectiviteit, geen smartphone, geen afstands bediening.

Bespaar tijd en energiekosten. Programmeer uw raambekleding met de timerfunctie of sluit deze aan op een domotica systeem, zodat deze altijd voor de juiste isolatie en sfeer zorgen.


Voor meer informatie kunt u terecht bij onze medewerkers in de winkel.  


Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top