V O U W G O R D I J N E N 

Hometrend Woonmode voor een interieur dat bij u past

  

Trend Collectie Vouwgordijnen

De vouwgordijnen uit onze speciale Trend-Collectie hebben een eigentijdse trendy uitstraling met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding! 

Vouwgordijnen op maat zijn een elegant product en zijn toepasbaar voor verschillende ruimtes. Voor keuken, living en slaapkamer is het een perfect product.
In onze collectie vindt u verschillende transparanties en diktes van stoffen. 
Door de keuze uit de grote collectie stoffen en doordat u zelf kunt bepalen tot op welke hoogte u het vouwgordijn laat zakken, bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval in uw kamer.

Bekijk de collectie

A la Carte Collectie Vouwgordijnen

De transparante vouwgordijnen uit onze A la Carte collectie van de Woonzaken zijn goed te combineren met uw overgordijnen! Als extra optie kiest u voor de z.g.n. 'top down buttom up'  bediening.

Vouwgordijnen onderscheiden zich op functioneel en decoratief gebied en door een grote keuze aan afwerkingen kunt u het vouwgordijn helemaal naar eigen uw eigen wensen laten maken!

Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top