S T A L E N  K O Z I J N E N 

Hometrend Woonmode voor een interieur dat bij u past

 

Schuifdeuren

Een schuifdeur* geeft een chique uitstraling aan uw interieur zowel open als dicht. Naast de esthetische eigenschappen van een stalen schuifdeur, is het ook zeer ruimte besparend. Bovendien geeft het een modern klassiek en-suite gevoel.
De rails wordt in dezelfde (ral)kleur afgewerkt als de stalen schuifdeur waardoor het een prachtig geheel vormt!

 

 Binnenkort te zien in onze showroom

Bekijk de collectie

Vaste kozijnen

Bekijk de collectie

Scharnierende deuren

Een stalen scharnierdeur is een traditionele binnendeur in een modern jasje. Het draaimechanisme is vertrouwd en zeer degelijk. Een groot voordeel is dat scharnierdeuren tochtdicht en zeer geluidwerend zijn waardoor deze deuren perfect kunnen worden ingezet tussen de entree en de woonkamer!

Bekijk de collectie

Taatsdeuren

Wat is nu precies een taatsdeur?
Een taatsdeur is eigenlijk niets meer dan een kozijnloze deur die om een as draait. Deze as ligt meestal op 5-7 cm van de muuropening af. Zo blijft de doorloop zo ruim mogelijk. Het voordeel van een taatsdeur is dat er geen zwaar buitenkozijn/sponning nodig is om de deur aan af te kunnen hangen. Ook gebruiken wij taatsscharnieren met softclose zodat de deur automatisch in gesloten positie achter u dicht valt. Een nadeel van een taatsdeur kan zijn dat er een minimale tochtkier ontstaat.

Bekijk de collectie

Product informatie stalen kozijnen

Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top