T R A P R E N O V A T I E

Haal sfeer in huis met een vloer van het Plankenhuis

 

 

Eiken Traprenovatie

Voor de mooiste traprenovatie gaat u voor een renovatie met eikenhout! Eikenhout is de bekendste houtsoort en staat bekend om zijn goede kwaliteit. Er zijn verschillende sorteringen eikenhout en vele kleuren waar u uit kunt kiezen. Een eikenhouten traprenovatie van de Woonzaken is een duurzame keuze. Eikenhout is immers een natuurlijk product, waardoor het bovendien goed te bewerken valt. Hierdoor kunt u de trap volledig aanpassen aan uw aanlsuitende vloer. Een eiken traprenovatie van de Woonzaken is zeer comfortabel en geeft een luxe sfeer in ieder interieur!

Bekijk de collectie

PVC Traprenovatie

Tegenwoordig kiezen steeds meer klanten voor een traprenovatie met PVC. Een PVC traprenovatie van de Woonzaken is niet duur en biedt vele handige voordelen. Het zal niet snel slijten of beschadigen en het is gemakkelijk schoon te houden. Bij een traprenovatie met PVC kunt u kiezen uit diverse PVC-dessins, denk aan een hout dessin of bijvoorbeeld een stoer dessin van beton!

Bekijk de collectie

Laminaat Traprenovatie

Heeft u een betonnen of houten trap? Open of gesloten? Recht of gedraaid? Met of zonder border? Verouderd of nieuw? Het laminaat trapsysteem van de Woonzaken biedt altijd uitkomst!
De traprenovatietreden van HPL zijn er in negen verschillende laminaat designs in authentieke houtdecoren. Van licht ahorn tot en met donker wengé, voor elke smaak is er een fraai decor te vinden.

Bekijk de collectie

Tapijt Traprenovatie

Geen idee welk type trapbekleding het beste aansluit bij uw wensen? Wij helpen u graag bij het uitkiezen van het juiste materiaal.
Naast de keuze uit PVC, hout of laminaat kunt u ook gaan voor zachte vloerbedekking. Denk hierbij aan tapijt, sisal of marmoleum. Zachte vloerbedekking biedt ontzettend veel voordelen en is vergeleken met PVC, hout of laminaat een stuk betaalbaarder! Zo werkt tapijt zeer akoestisch en isolerend en bevat tapijt een collectie die oneindig veel kleur-en materiaalkeuze biedt! 

Bekijk de collectie

TRAPLEUNINGEN

Bekijk de collectie

Product informatie traprenovatie

Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top