T A P I J T  T R A P R E N O V A T I E

Haal sfeer in huis met een vloer van het Plankenhuis

 

 

Open trap tapijt

Voor het bekleden van open trappen met tapijt bent u bij De Woonzaken aan het juiste adres. Door onze jaren lange ervaring bent u verzekerd van een mooi strak beklede trap.
Het grote voordeel van trappen die bekleed zijn met tapijt is de perfecte akoestiek! Zachte vloerbedekking in combinatie met een hoogwaardige (rubber) ondertapijt reduceert trilling. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met opgroeiende kinderen. 
Onze tapijt collectie is zeer uiteenlopend. Dus gaat u voor hoogpolig, laagpolig, sisal, wol of misschien wel een combinatie voor een creatief effect! Kom naar de showroom en laat u inspireren.

Bekijk hier een greep uit onze tapijt collectie

Bekijk de collectie

Dichte trap tapijt

Ook voor het bekleden van dichte trappen met tapijt bent u bij De Woonzaken aan het juiste adres. Het leuke van een dichte trap is de mogelijke variatie in het bekleden van de stootborden en aantredes. Afwijkende materiaal keuzes maken het mogelijk een zeer unieke en originele trap te creeren! 
Onze tapijt collectie is zeer uiteenlopend. Dus gaat u voor hoogpolig tapijt, laagpolig tapijt, sisal, wol of misschien wel een combinatie voor een creatief effect! Kom naar de showroom en laat u inspireren.

Bekijk hier een greep uit onze tapijt collectie

Bekijk de collectie

Traploper

De traploper heeft een absolute comeback gemaakt! Tegenwoordig is het ook niet meer nodig om, zoals vroeger, de loper om de paar weken van de trap te halen en deze buiten te kloppen. Ook de klassieke roeden hoeven niet perse meer toegepast te worden. Hierdoor is de loper een stuk gebruiksvriendelijker en veel moderner dan vroeger. Daarnaast is een traploper uiteraard een mooie toevoeging aan uw hal en trap.

Kom naar de showroom van de Woonzaken en bekijk de mogelijkheden in traploper variaties.

Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top