T R A P L E U N I N G E N

Haal sfeer in huis met een vloer van het Plankenhuis

 

 

Basic Collectie trapleuningen

Ons assortiment trapleuningen en -houders is zo ontwikkeld dat vrijwel alle leuningen te combineren zijn met de houders in de verschillende sferen.
Zo is er bij iedere trap in iedere woonruimte een passende trapleuning te maken die desgewenst juist niet of juist wel opvalt in de ruimte.
De Basic Collectie trapleuningen van de Woonzaken bestaat uit een aantal instapmodellen die zeer voordelig worden aangeboden. Combineer deze gerust met een leuning of een houder uit de Trend collectie.

Bekijk de collectie

Trend Collectie trapleuningen

De Trend Collectie trapleuningen van de Woonzaken bestaat uit drie verschillende sferen:
- Industrieel
- Vintage
- Modern
Dit assortiment trapleuningen en -houders is ook zo ontwikkeld dat vrijwel alle leuningen te combineren zijn met de houders in de verschillende sferen. Combineer deze gerust met een leuning of een houder uit de Basic Collectie.

Bekijk de collectie

CONTACT

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 
Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top