V E R A N D A ' S

Haal binnen naar buiten met Sunlite zonwering & verandas's

NU 10% KORTING OP VERANDA AFDICHTINGEN
BIJ AANKOOP VAN EEN VERANDA

Veranda's

Verandas & Terrasoverkappingen
De verandas en terrasoverkappingen van Sunlite zijn een stijlvolle uitbreiding van uw leefruimte. Onze verandas zijn leverbaar in elke gewenste kleur en zowel in polycarbonaat als glasuitvoering verkrijgbaar.
Wilt u optimaal profiteren van uw veranda? Met de Sunlite terrasverwarming en de Serrola bovendakserrezonwering geniet u van behaaglijke warmte op lange zomeravonden en verkoeling op warme dagen.

Bekijk de collectie

Veranda Zonwering

Veranda Zonwering
In een glazen serre, veranda of terrasoverkapping kan de temperatuur behoorlijk oplopen. Met veranda zonwering van Sunlite is dit verleden tijd en regelt u zelf de warmte en lichtinval in uw tuinkamer.
Wij bieden verschillende soorten verandazonwering en doeken.  De doeken van Sunlite zijn stevig en zeer goed in het tegenhouden van warmte en UV-straling. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een basic, trendy, of traditionele veranda, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk de collectie

Pergola Zonwering

Pergola Zonwering
De pergolazonwering van Sunlite Zonwering is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij een grote breedte gecombineerd kan worden met een extra grote uitval. Tevens is pergola zonwering zeer windvast en combineert het een grootst mogelijk schaduwgevend oppervlak met een minimale muurbelasting. De doordachte constructie gecombineerd met sublieme techniek zorgen voor jarenlang schaduwplezier.

Bekijk de collectie

Veranda afdichtingen

Wanden | Puien | Kozijnen | Deuren
U kunt uw veranda ook afsluiten voor regen- en windinval. Sunlite Zonwering heeft daar speciale (zij)wanden, puien en deuren voor ontwikkeld.
De (zij)wanden zijn uitgevoerd in aluminium rabatdelen in combinatie met ramen van polycarbonaat of in een luxe uitvoering van glas. De speciale (zij)wanden van Sunlite Zonwering hebben een inbouwdiepte van 58mm, een zeer stevige constructie en zijn op maat of als standaardmaat te leveren. De wanden zijn voorbereid voor glasgebruik.
De Woonzaken levert ook complete kozijnen: zowel standaard als maatwerk van aluminium of kunststof.

Bekijk de collectie

Lamellen dak Veranda

Een luxe lamellen dak van aluminium beschermt u buiten tegen zon, wind en regen. Als de zon fel schijnt zorgen de licht open gedraaide lamellen voor schaduw, terwijl tegelijkertijd de lucht kan blijven circuleren. Bij een bui kunnen de lamellen volledig gesloten worden, zodat ze betrouwbaar bescherming bieden tegen de regen. In de lamellen zijn kanalen geïntegreerd, die het regenwater naar afvoeren naar de omliggende goot. 

Bekijk de collectie

Product informatie veranda's

Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top