Vandaag geopend van Gesloten

Lamellen dak Veranda's Maatwerk collectie

Lamellen dak Veranda's Maatwerk collectie

De nieuwe lamellen daken van de Woonzaken zijn super strak vormgegeven en geeft echt een luxe uitraling aan je tuin en/of terras! De lamellen van aluminium beschermmen je buiten tegen zon, wind en regen. Als de zon fel schijnt zorgen de licht open gedraaide lamellen voor schaduw, terwijl tegelijkertijd de lucht kan blijven circuleren. Bij een bui kunnen de lamellen volledig gesloten worden, zodat ze betrouwbaar bescherming bieden tegen de regen. In de lamellen zijn kanalen geïntegreerd, die het regenwater naar afvoeren naar de omliggende goot. Hierna vloeit het af door verborgen afvoer in de steunen. Zo biedt het lamellen dak volledige beschutting op maat. Voor de besturing van de lamellen, verwarming en verlichting is er een gebruiksvriendelijke afstandsbediening.

Door de verschillende varianten kun je het ontwerp van de pergola aanpassen aan je persoonlijke smaak en aan de vormgeving van je huis en tuin.

Kom langs in de showroom en bekijk de mogelijkheden!

GROOT ASSORTIMENT

Wij bieden een uitgebreide collectie voor een interieur op maat. Onze specialisten begeleiden je indien nodig van ontwerp tot uitvoering

SHOWROOM

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je bij ons aan het juiste adres!

MONTEUR AAN HUIS

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken

Winkel impressie

Kom langs

Heb je een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 
Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten je voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

Afspraak maken