V E R A N D A  A F D I C H T I N G E N

Haal binnen naar buiten met Sunlite zonwering & verandas's

 

veranda Kozijnen & Wanden


de Woonzaken biedt nu ook een compleet tuinkamerprogramma met aluminium kozijnen en wanden. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen of geheel op maat te verkrijgen.

De kozijnen en wanden zijn volledig onderhoudsvrij door het gebruik van aluminium. Ze worden indien gewenst voorzien van topkwaliteit 24mm isolatieglas en zijn volledig bijkleurend aan uw veranda.

Bekijk de collectie

Veranda Schuifwanden en deuren

Een veranda van Sunlite Zonwering in combinatie met een (schuif)wand of deur garandeert u meer buitenleven in uw tuin! Luxe glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. U bent met de glazen schuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin. Zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar!

Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top