V E R A N D A  A F D I C H T I N G E N

Haal binnen naar buiten met Sunlite zonwering & verandas's

 

veranda Kozijnen & Deuren

de Woonzaken biedt nu ook een compleet tuinkamerprogramma met aluminium kozijnen en deuren. Beschikbaar in 9 aantrekkelijk geprijsde uitvoeringen of geheel op maat te verkrijgen.
De kozijnen en deuren zijn volledig onderhoudsvrij door het gebruik van aluminium. Ze worden voorzien van topkwaliteit 24mm isolatieglas en zijn volledig bijkleurend aan uw veranda.

Bekijk de collectie

Veranda Wanden & Puien

Een veranda van Sunlite Zonwering in combinatie met een (schuif)wand garandeert u meer buitenleven in uw tuin! Luxe glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De volledige 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. U bent met de glazen schuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin. Zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar!

Bijpassend kleurend aan uw veranda.

Bekijk de collectie

CONTACT

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 
Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 9:30 - 17:00     Donderdag 19:00 - 21:00

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top