S C H U I F W A N D E N   EN  D E U R E N

Haal binnen naar buiten met Sunlite zonwering & verandas's

 

Vanaf

2,200,00

250x260cm INCLUSIEF METEN & MONTAGE

Panoramaschuifwand AL30: maak uw tuinkamer compleet d.m.v een luxe schuifpui!

Een veranda van de Woonzaken biedt de perfecte gelegenheid om heerlijk te kunnen ontspannen. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. de Woonzaken biedt verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van deze unieke plaats gebruik te maken. 

Een veranda van Sunlite Zonwering in combinatie met een Panoramaschuifwand garandeert u meer buitenleven in uw tuin! De top kwaliteit glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De volledige 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. U bent met de glazen schuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin. 

Bijpassend kleurend aan veranda met vele uitbreidingsmogelijkheden!

Er zijn 6 standaard kleuren: Ral 9016 glad, Ral 9010 structuur, Grijs structuur, Antraciet structuur, Metallic- Zwart structuur en Zwart structuur.

CONTACT

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 
Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: Tijdelijk gesloten
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top