V E R A N D A ' S

'Ga voor een verlenging van uw woonkamer met Sunlite veranda's''

 

Greenline Veranda

De Greenline veranda van Sunlite Zonwering is voordelig en verantwoord geproduceerd. Er is maximaal gebruik gemaakt van de stijfheid van de profilering. Hierdoor is er minder materiaal nodig zonder verlies van sterkte. NU OOK IN GLASUITVOERING MOGELIJK!

Bekijk de collectie

Profiline Veranda

De Profiline veranda van Sunlite Zonwering is t.o.v. een Greenline veranda flexibeler en completer. Deze veranda geeft u volledige vrijheid om zelf uw veranda samen te stellen. Ook kunt u de Profiline veranda direct of in de toekomst uitbouwen tot een volledige tuinkamer! Met LED verlichting en een infrarood terrasverwarming geniet u het hele seizoen van deze woonextensie. 

Bekijk de collectie

Royalline Veranda

Onze verandadaken uit de exclusieve Royalline Collectie van Sunlite zonwering worden op maat gemaakt en uitgevoerd met speciale spuitgiet aluminium zijkappen. Dit verandadak is standaard uitgerust met een dakgoot met een geïntegreerde (volant)sleuf. Hiermee bieden wij u de mogelijkheid op eenvoudige wijze uw verandadak aan de gootzijde af te sluiten door middel van een verandawand. Deze bestaat uit hoogwaardig PVC-doek met geintegreerde zichtvensters. 

Bekijk de collectie

CONTACT

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 
Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 9:30 - 17:00     Donderdag 19:00 - 21:00

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top