V L O E R E N

Haal sfeer in huis met een vloer van het Plankenhuis

 

 

Houten vloeren

U geeft uw woning pas echt een luxe uitstraling met de multiplank vloeren van ‘t Plankenhuis. Deze samengestelde vloeren bestaan uit een toplaag van eiken op een berkenmultiplex onderlaag. Deze unieke plankenvloeren kunnen zowel zwevend als vol verlijmd worden gelegd. De multiplankvloeren van ‘t Plankenhuis zijn daarom uitermate geschikt voor vloerverwarming. De multiplanken worden geleverd in verschillende afwerkingen, lengtes, breedtes en diktes.
ONDERHOUDSADVIES HOUTEN VLOEREN

Bekijk de collectie

PVC Vloeren

De PVC vloeren van de Woonzaken zijn nauwelijks van houten of (natuur)stenen vloeren te onderscheiden. Met een PVC vloer kiest u voor een duurzame, comfortabele, slijtvaste en akoestische vloer. Bovendien zijn onze PVC vloeren eenvoudig te reinigen en vragen ze nagenoeg geen onderhoud. Tevens zijn ze uitstekend geschikt om te gebruiken op vloerverwarming. We onderscheiden twee type PVC vloeren: PVC-Click vloeren & PVC plakvloeren

Bekijk de collectie

Laminaat vloeren

Een laminaat vloer heeft vele voordelen! Het is een vloer die onderhoudsvriendelijk, krasvast, en relatief goedkoop is. Bovendien is het proces waarop een laminaatvloer tegenwoordig wordt vervaardigd enorm sterk ontwikkeld. Hierdoor zijn de vloeren van zeer goede kwaliteit en vaak nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden. Bij ‘t Plankenhuis heeft u keuze uit een eindeloos assortiment laminaat vloeren. Wij helpen u graag aan een gepaste laminaat vloer. Naast onze scherpe prijs, helpen wij u graag beslissen door een stukje advies van onze specialisten.

Bekijk de collectie

Gietvloeren

De gietvloeren van de Woonzaken worden gemaakt van een cementgebonden minerale substantie. Deze gietvloeren worden ook wel Woonbeton of BetonCire genoemd. BetonCire kan in tegenstelling tot Woonbeton zelfs in vochtige ruimtes worden toegepast! Deze cementgebonden gietvloeren van de Woonzaken hebben een meer robuuste uitstraling dan de kunststof gietvloer. Deze robuuste uitstraling brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo leent deze vloer zich uitstekend voor een industriële woonstijl. Daarnaast vallen vuiltjes en beschadigingen op de vloer minder snel op!

Bekijk de collectie

Exoten vloeren

Uw woning een exotisch tintje geven? Dat kan! Bij de Woonzaken kunt u in ’t Plankenhuis verschillende z.g.n exoten vloeren uitzoeken, namelijk: Jatoba, Kurk, Bamboe, Wenge, Kersen, Russisch Grenen, Merbau en Amerikaans noten. Deze vloeren hebben een duidelijk eigen karakter en geven uw woning een natuurlijke uitstraling.

Bekijk de collectie

Vloerbedekking

De Woonzaken is dé woonwinkel in vloerbedekking! Met 30 jaar ervaring en veel productkennis leveren wij tapijt, vinyl, Marmoleum en karpetten op maat. De Woonzaken heeft voor iedere woning of project het beste type vloer. Voor specialistisch advies op maat bent u uiteraard van harte welkom in onze winkel. Wij leveren vloerbedekking met een goede kwaliteit én prijs.

Door te kunnen kiezen uit de volgende drie collecties vindt u een breed en betaalbaar assortiment aan vloerbedekking:

Basic-Collectie          : Gegarandeerd de laagste prijs!
Trend -Collectie        : Een eigentijdse collectie met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding! {20% korting icm het waardecertificaat}
A la Carte-Collectie : Door eindeloos te combineren, stelt u uw eigen vloerbedekking helemaal zelf samen!  {20% korting icm het waardecertificaat}

Bekijk de collectie

Ondervloeren

Ga voor de juiste basis! Ondervloeren hebben een geluiddempende en een isolerende functie. Ondervloeren absorberen geluid waardoor loopgeluid wordt gereduceerd. We hebben ondervloeren die speciaal geschikt zijn voor houten, laminaat of PVC vloeren. Dik of dun, oneffenheden wegwerkend, met of zonder bescherming tegen optrekkend vocht.

Bekijk de collectie

VLOERVERWARMING

Bekijk de collectie

Product informatie vloeren

Bekijk de collectie

SCHUREN VLOEREN

Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top