E X O T E N  V L O E R E N 

Haal sfeer in huis met een vloer van het Plankenhuis

 

Kurk vloeren

Kurk vloeren
Het inrichten van een tijdloos of modern interieur met stijl en persoonlijkheid begint met een mooie en expressieve vloer. Met een kurkvloer van "t Plankenhuis kiest u voor een comfortabele en natuurlijke vloer in uw interieur. Door de unieke eigenschappen van kurk brengt u warmte en comfort onder uw voeten. Bovendien hoeft u niet te investeren in een extra onderlaag ter verbetering van de geluidsdemping en warmte-isolatie. De natuurlijke kurkcellen absorberen geluid en warmte perfect!

Bekijk de collectie

Bamboe Vloeren

Bamboe
Door de grote ontwikkeling die bamboe in de afgelopen jaren heeft meegemaakt, zijn bamboe vloeren een volwaardig alternatief geworden van de traditionele houten en parketvloeren. Tegenwoordig is bamboe leverbaar in vele uitvoeringen zoals massieve en multiplank vloerdelen, visgraat, parket, tapis of lamelparket. Naast de uitstekende eigenschappen voor een parketvloer is bamboe een ecologisch en duurzaam product. Dit is ook de voornaamste reden om voor een bamboevloer te kiezen. De gebruikte bamboe komt uit beheerde bossen en de baboe vloeren voldoen volledig aan de Europese richtlijnen. Dit geldt ook voor de gebruikte lijmen, lakken en oliën.

Bekijk de collectie

Kersen hout vloeren

Kersen houten vloeren
De kersen houten vloeren van de Woonzaken zijn prachtige, warme en roodbruine houten vloeren met wat geaderd kernhout dat vaak wat groenstrepigheid vertoont. Het spinthout is nauwelijks te onderscheiden van het kernhout. Kersen houten vloeren staan prachtig in een modern klassiek interieur!

Bekijk de collectie

Jatoba vloeren

Jatoba vloeren
Jatoba (Hymenaea courbaril) is een houtsoort dat veel voorkomt in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied en het hout wordt gebruikt voor zowel vloeren als meubelen. De vloerdelen hebben een bruine tot rode tint, die naar mate de Jatoba vloer langer ligt wat donkerder van kleur kan worden, wat veroorzaakt wordt door zonlicht. Jatoba is een zeer prijsvriendelijk alternatief voor de duurdere kersensoorten en bovendien een stuk harder. Daarnaast heeft Jatoba een mooie, uitgesproken houttekening waardoor een Jatoba vloer past bij vele soorten inrichtingen.

Bekijk de collectie

Merbau vloeren

Merbau vloeren
Merbau is een zeer strakke houtsoort, die nauwelijks onregelmatigheden vertoont. De vloerdelen kunnen kleurverschillen vertonen van geel tot oranjebruin.

Bekijk de collectie

Amerikaans noten

Amerikaans noten
Deze Amerikaanse houtsoort heeft een warme, bruine uitstraling. De houtstructuur is zeer gelijkmatig en vertoont nauwelijks oneffenheden. Wel kan er aan de buitenrand van de vloerdelen wat witte spintvorming voorkomen. Amerikaans notenhout is één van de zachtere houtsoorten.

Bekijk de collectie

Wenge vloeren

Wenge vloeren
Een houten wengé vloer is een zeer luxueuze houten vloer. Het is een exoten vloer, die door zijn donkerbruine kleur de echte blikvanger van uw huis is! Het geeft een prachtig chique contrast en past vooral erg mooi bij een interieur die een witte basis heeft. Wengé is een zeer harde houtsoort en is in verschillende vloersoorten te verkrijgen. Door ons wordt een wengévloer vaak in visgraat patroon gelegd voor een modern klassiek resultaat.

Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top