Vandaag geopend van Gesloten

Gietvloeren zijn een moderne en stijlvolle oplossing voor elke ruimte in je huis. Je ziet deze vloeren dan ook steeds vaker voorbij komen in verschillende interieurs. De gietvloeren van de Woonzaken zijn er in twee typen: PU Gietvloeren en Corestone Nature gietvloeren. PU gietvloeren zijn zeer elastisch van aard en zijn nagenoeg krimpt- en scheurvrij. Ze zijn erg rustig en egaal qua uitstraling en daarom goed geschikt voor een strak interieur. Het is een kunstmatige gietvloer gemaakt van polyurethaan. 
Onze Corestone Nature gietvloeren hebben een meer robuuste uitstraling dan een PU gietvloer. Deze robuuste uitstraling brengt veel warmte met zich mee. Zo leent deze vloer zich uitstekend voor een industriële of landelijke woonstijl, en ook vallen vuiltjes en beschadigingen op deze vloer minder snel op. Onze Corestone nature PU gietvloeren zijn voornamelijk gebaseerd op zuivere en gemodificeerde plantaardige oliën in combinatie met minerale vulstoffen en pigmenten. Onze vloeren zijn vrij van weekmakers en PVC en bevatten géén chemische verdunningsmiddelen. De producten bevatten geen vluchtige organische componenten (VOC vrij) en hebben hierdoor nagenoeg geen emissie uitstoot nadat de producten zijn uitgehard.

TIP VAN DE SPECIALIST:
''Combineer een gietvloer met een planken of visgraatvloer en zie dat deze het beste in elkaar naar boven halen!''

GROOT ASSORTIMENT

Wij bieden een uitgebreide collectie voor een interieur op maat. Onze specialisten begeleiden je indien nodig van ontwerp tot uitvoering

SHOWROOM

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je bij ons aan het juiste adres!

MONTEUR AAN HUIS

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken

Winkel impressie

Kom langs

Heb je een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 
Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten je voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

Afspraak maken