H O U T E N  V L O E R E N

Haal sfeer in huis met een vloer van het plankenhuis
 

Basic Collectie houten vloeren

De Basic Collectie van de Woonzaken bestaat uit vier vaste producten die verkrijgbaar zijn in vijf verschillende kleuren. Hier heeft u de keuze uit een geschuurde of geborstelde oppervlakte, de vloer is kant-en-klaar geolied.
De Basic vloer heeft een rustiek A/B sortering. Een mooie breedte van 220 mm, een toplaag van 3 mm en een totale dikte van 12 mm.

Bekijk de collectie

Trend Collectie houten vloeren

De Trend Collectie van de Woonzaken is een selectie van 13 unieke houten vloeren met ieder een eigen karakter.
Deze trendy vloeren zijn in meerdere uitvoeringen mogelijk.

Bekijk de collectie

A la Carte Collectie houten vloeren

De A la Carte Collectie van de Woonzaken is een ideale collectie wanneer u op zoekt bent naar een maatwerk eiken vloer. Deze wordt namelijk compleet aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren!
Dus stel uw eigen vloer samen en ga voor "t neusje van de zalm! 
U heeft de keuze tussen verschillende dikten, en diverse afwerkmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld roken, logen, verouderen, schaven, schuren en borstelen. Daarnaast werken wij de vloeren af met een (hardwax)olie in de door u gewenste kleur. Het z.g.n. CINZENTO kleurafwerking concept biedt u eindeloos veel mogelijkheden! Kom naar de showroom en bekijk de volledige A la carte-Collectie! 

Bekijk de collectie

Visgraat & Patroon Collectie

De Visgraat vloeren van de Woonzaken zijn een combinatie van karakteristieke schoonheid en ongekend vakmanschap. ‘t Plankenhuis heeft jarenlange ervaring met het leggen van motieven. Wij kunnen u daarom optimaal adviseren over de mogelijkheden bij u thuis. 
De visgraat vloeren van ‘t Plankenhuis zijn uitermate geschikt voor een exclusieve uitstraling in uw woning. Wij hebben een breed assortiment als het aankomt op deze tijdloze vloeren. Of het nu gaat om een Hongaarse punt of een visgraat vloer, bij ‘t Plankenhuis is het allemaal mogelijk!

Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top