L A M I N A A T   V L O E R E N

Haal sfeer in huis met een vloer van het Plankenhuis

 

Basic Collectie laminaat

De laminaat vloeren uit onze Basic Collectie zijn groot ingekocht waardoor deze collectie zeer gunstig geprijsd is. Het zijn trendy laminaat vloeren met een natuurlijke uitstraling die geschikt zijn voor licht tot normaal woongebruik. Tevens worden ze geleverd inclusief standaard ondervloer en plakplint.

 

Bekijk de collectie

Trend Collectie laminaat

De Trend Collectie van de Woonzaken is een selectie van meer dan 50 zeer natuurgetrouwe laminaat vloeren met ieder een eigen karakter.
Deze trendy vloeren zijn in meerdere uitvoeringen mogelijk. Denk aan een hippe vloer in Hongaarsepunt!
Inclusief standaard ondervloer en plakplint.

 

Bekijk de collectie

Laminaat Tegels

Laminaat vloeren die ogen als een natuurstenen vloer? Ook dat kan! Bij de Woonzaken hebben wij naast een ruim assortiment houten laminaat vloeren ook de mogelijkheid te kiezen uit (natuur)stenen tegel vloeren. Hiermee creëert u een vloer die de ruimte groter doet lijken en zeer stijlvol oogt. Een tegelvloer van laminaat is bovendien veel betaalbaarder dan een natuurlijke keramische vloer en tevens ontzettend prettig in onderhoud.

Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top