P V C  V L O E R E N

Haal sfeer in huis met een vloer van het Plankenhuis

 

PVC Click

Click PVC: Dit is een click systeem met een Rigid of Isocore (composiet) drager en een PVC toplaag. Deze vloer stelt minder hoge eisen aan de ondervloer, maar is gevoeliger voor contactgeluid en daardoor minder akoestisch dan een PVC plak vloer.

Bekijk de collectie

PVC Plak

Plak PVC: Plak PVC vloeren hebben een volwaardige uitstraling en kunt u overal leggen. Het is een duurzame vloer die u prima kunt combineren met vloerverwarming, omdat het elastisch is en warmte goed geleidt. 

Bekijk de collectie

PVC Visgraat

De PVC visgraat vloeren van de Woonzaken kenmerken zich door de prachtige combinatie van karakteristieke schoonheid en ongekend vakmanschap. De Woonzaken heeft jarenlange ervaring met het leggen van motieven. Wij kunnen u daarom optimaal adviseren over de mogelijkheden bij u thuis.
PVC visgraat vloeren zijn ontzettend trendy en geven uw woning zonder enige nadelen een prachtige exclusieve uitstraling! Wij hebben een breed assortiment in deze exclusieve PVC vloeren in visgraat verband. Kom naar de showroom en bekijk de mogelijkheden!

Bekijk de collectie

PVC Hongaarse punt

De PVC Hongaarse punt van de Woonzaken wordt steeds populairder, maar wat is het verschil met een visgraat?

De Hongaarse punt lijkt erg op de visgraat maar is toch net iets anders. Bij dit legpatroon worden de planken onder een hoek van 45 of 60 graden gelegd. Hierdoor ontstaat er een punt. Het verschil tussen de vloeren is klein, maar zeker wel zichtbaar. Het verschil zit hem vooral in de belijning. Bij een visgraat zijn de groeven trapsgewijs en bij een Hongaarse punt ligt het bovenste van de planken tegen elkaar. Een Hongaarse punt is prachtig in hout, maar tegenwoordig ook leverbaar in een voordeligere en onderhoudsvriendelijke PVC varianten. Kom naar de showroom en bekijk de mogelijkheden!

Bekijk de collectie

PVC Tegels

PVC vloeren die ogen als een natuurstenen of betonnen vloer? Ook dat kan! Bij de Woonzaken hebben wij naast een ruim assortiment houten PVC vloeren ook de mogelijkheid te kiezen uit (natuur)stenen tegel vloeren. Hiermee creëert u een vloer die de ruimte groter doet lijken en zeer stijlvol oogt. Een tegelvloer van PVC is bovendien veel betaalbaarder en slijtvaster dan een natuurlijke keramische vloer en tevens ontzettend prettig in onderhoud.

Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top