V L O E R B E D E K K I N G 

Haal sfeer in huis met een vloer van het Plankenhuis

 

Vinyl & NOVILON

De vinyl collectie van de Woonzaken is leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins, eenvoudig in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag. De vinyl vloeren van Hometrend zijn ideaal voor de liefhebber van eindeloze variatie. Bovendien dempt de vloer harde contactgeluiden, voelt deze comfortabel aan de voeten en past deze bij bijna elk interieur.

Laat je inspireren door de Novilon vloeren van de Woonzaken! Het ziet er geweldig uit en alles & iedereen is welkom. Beton, stoer maar toch aaibaar. Hout, niet van echt te onderscheiden, behalve als het om onderhoud gaat … Abstract, vergrijsde tinten en patronen. Of vtwonen, Novilon met de unieke vtwonen touch. Welke keuze je ook maakt, je weet dat je kiest voor een solide basis. Want behalve Dutch Design is Novilon ook onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en duurzaam. 

Bekijk de collectie

Tapijt

Tapijt
Tapijt is een ideale oplossing als het aankomt op spelende kinderen, akoestiek en contactgeluiden. Bovendien is het een zachte en uitnodigende vloerbedekking en tevens een stijlvolle oplossing voor uw interieur. De Woonzaken biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van uitvoeringen en kleuren.De meeste type tapijt zijn voornamelijk geschikt voor woongebruik en tevens op trappen. Deze tapijtsoorten zijn gemaakt van synthetisch garen. Hierdoor verkleurd het tapijt niet/nauwelijks. Kom langs en laat u inspireren! 
Tapijt wordt geleverd met een breedte van 400 cm, per strekkende meter. 

Bekijk de collectie

Natuur tapijt

Natuur tapijt
Onze collectie natuurtapijt bestaat uit sisal en wollen tapijt soorten. Dit type natuurlijke vloerbedekking is gemaakt van ecologische materialen. Voor een super trendy interieur! Dit type tapijt is prachtig in een natuurlijk en puur interieur. Kom naar de winkel en bekijk alle type natuurtapijt.
Het wordt geleverd op een rol van 400cm en kan helemaal naar uw wensen samengesteld worden!

Bekijk de collectie

Marmoleum

Een Marmoleum vloer van de Woonzaken geeft de meest zorgeloze basis om het leven te vieren. Voluit, want deze aantrekkelijke vloer kan tegen een feestje. Op Marmoleum kun je helemaal je gang gaan en je impulsieve zelf zijn. Nodig vrienden uit voor een instant (dans)feestje. Geef toe aan de opwelling om (alweer) je hele interieur om te gooien. Schuif de meubels opzij en klap de pingpongtafel uit voor een spontaan huiskamertoernooitje.

 

Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top