Vandaag geopend van Gesloten

De toekomst van verwarming is vloerverwarming. Door de warmte vanuit de vloer te verspreiden, creëer je een aangename en gelijkmatige temperatuur door de gehele kamer. Daarnaast is vloerverwarming energie-efficiënt, dit komt doordat je de directe objecten en personen in de ruimte verwarmt in plaats van de lucht. Het vloerverwarmingssysteem kan worden geïntegreerd in elk ontwerp, van tegels tot houten vloeren. Het is onzichtbaar en neemt ook nog eens geen waardevolle ruimte in beslag.

Kortom, vloerverwarming is de perfecte oplossing voor wie comfort, elegantie en efficiëntie wil combineren in een verwarmingssysteem.

Kom langs in de showroom en laat je adviseren! 

TIP VAN DE SPECIALIST:
''Met de keuze voor vloerverwarming kan je themostaat makkelijk een graadje omlaag''

GROOT ASSORTIMENT

Wij bieden een uitgebreide collectie voor een interieur op maat. Onze specialisten begeleiden je indien nodig van ontwerp tot uitvoering

SHOWROOM

Met een showroom van ruim 1000m2 en gratis parkeergelegenheid voor de deur ben je bij ons aan het juiste adres!

MONTEUR AAN HUIS

Bij maatwerk horen professionele monteurs, installateurs en leggers. Wij werken enkel met ervaren vakmensen die al jaren voor ons werken

Winkel impressie

Kom langs

Heb je een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 
Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten je voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

Afspraak maken