I N G E S L E P E N  V L O E R V E R W A R M I N G

Haal sfeer in huis met een vloer van het Plankenhuis

 

Vanaf

36,95

p/m2

Ingeslepen vloerverwarming voor iedere vloerafwerking!

In samenwerking met een gerenomeerd bedrijf biedt de Woonzaken de mogelijkheid om in een bestaande vloer een LTV systeem aan te brengen. Dit houdt in dat er in de dekvloer met een slijpmachine, stofvrij, een strak sleuvenpatroon wordt geslepen, waarin de vloerverwarmingsbuizen worden aangebracht. Omdat het inslijpen met behulp van multiresistent industriediamant gebeurt, kan het op 99% van alle type dekvloeren toegepast worden. Een extra opbouwlaag van 5 tot 6 cm, of het verwijderen van de bestaande dekvloer wordt daarmee overbodig.
Deze methode is geschikt voor de volgende type vloerafwerking:

- Houten vloeren (multiplank)
- PVC vloeren
- Laminaat vloeren
- Gietvloeren
- Kurkvloeren
- Linoleum vloeren
- Vloerbedekking

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld op een bestaande houten basisvloer eerst Fermacel platen te leggen en hier vervolgens op dezelfde manier een sleuvenpatroon in te slijpen. Zo kunt u in een oudere woning vaak ook gewoon vloerverwarming toepassen!

CONTACT

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 
Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: Tijdelijk gesloten
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top