WOONBLOG

 

Schakel over op app bediening met de Somfy Connexoon io

 

Bij aankoop van een terraszonwering krijg je t/m 4 mei een Somfy Connexoon io t.w.v. €169,- gratis! Maar wat is een Somfy Connexoon io? Met de Connexoon kun je gemakkelijk je rolluiken, zonwering of garagedeur bedienen met je smartphone. Ideaal!

 

De Conexxoon io bestaat uit drie gebruiksvriendelijke app voor je smartphone: de Connexoon Window (rolluiken), de Connexoon Terrace (zonwering) en de Connexoon Acces (garage). Met de Connexoon Terrace bijvoorbeeld kun je je zonwering gemakkelijk bedienen met je smartphone, waar ook ter wereld door de Check Home-functie! Je kunt ‘snapshots’ maken van je favoriete instellingen zodat je ze opnieuw kunt gebruiken met één enkele klik. De Connexoon installeer je gemakkelijk: sluit de Connexoon aan, download de bijpassende app op je smartphone en verbind de producten draadloos met elkaar. Vergeet nooit meer je zonwering naar binnen te halen, want dit kun je ook onderweg doen. 

CONTACT

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 
Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top