Lamelgordijnen

Van zakelijke koelheid tot een gezellig warme ambiance: de ontelbare kleurstellingen, dessins en materialen van de lamel gordijnen van Hometrend zorgen in elk interieur voor een persoonlijke sfeer. Het lamel gordijn is bijzonder geschikt voor grote glasoppervlakten (zoals schuifpuien) maar ook voor ramen met een afwijkende vorm. Vraag naar de mogelijkheden!
Voor uw lamel gordijn aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Lamellen uit de Basic-Collectie

Lamellen uit de Basic-Collectie

Onze speciaal geselecteerde lamellen uit de Basic-Collectie van de Woonzaken bieden gegarandeerd de laagste prijs!

lees verder
v.a. € 110,00 {70 | 89 | 125 mm lamel}
Lamellen uit de Trend-Collectie

Lamellen uit de Trend-Collectie

De lamellen uit onze speciale Trend-Collectie hebben een eigentijdse trendy uitstraling met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

lees verder
v.a. € 277,00 {String lamel 89mm}
Lamellen uit de A la Carte-Collectie

Lamellen uit de A la Carte-Collectie

Door eindeloos te combineren, stelt u uw eigen lamellen helemaal zelf samen! Dus worden het aluminium, PVC, textiel, rechte, ronde of bijvoorbeeld Japanse lamellen?..

lees verder
v.a. € 162,00 {50 | 70 | 89mm aluminium lamel}