• PVC vloeren

PVC Vloeren

De PVC vloeren van de Woonzaken zijn nauwelijks van houten of (natuur)stenen vloeren te onderscheiden. Met een PVC vloer kiest u voor een duurzame, comfortabele, slijtvaste en akoestische vloer. Bovendien zijn onze PVC vloeren eenvoudig te reinigen en vragen ze nagenoeg geen onderhoud. Tevens zijn ze uitstekend geschikt om te gebruiken op vloerverwarming of vloerkoeling. De hoge vochtbestendigheid maakt het ook nog eens mogelijk onze PVC vloeren in vochtige ruimtes, zoals keukens of badkamers te gebruiken.
We onderscheiden twee type PVC vloeren:

- Plak PVC: Plak PVC vloeren hebben een volwaardige uitstraling en kunt u overal leggen. Het is een duurzame vloer die u prima kunt combineren met vloerverwarming, omdat het elastisch is en warmte goed geleidt. 

- HDF Click PVC: Dit is een click systeem met een HDF of MDF drager en een PVC toplaag. Deze vloer stelt minder hoge eisen aan de ondervloer, maar is gevoeliger voor contactgeluid en daardoor minder akoestisch dan een PVC plak vloer.

Voor uw PVC vloer aankopen zijn wij u specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam

 

PVC tegel- en betonlook vloeren

PVC vloeren die ogen als een natuurstenen vloer? Ook dat kan! Bij de Woonzaken hebben wij naast een ruim assortiment houten PVC vloeren ook de mogelijkheid te kiezen uit (natuur)stenen tegel vloeren. Hiermee creëert u een vloer die de ruimte groter doet lijken en zeer stijlvol oogt. Een tegelvloer van PVC is bovendien veel betaalbaarder en slijtvaster dan een natuurlijke keramische vloer en tevens ontzettend prettig in onderhoud.

PVC vloeren uit de Basic Collectie

De PVC vloeren uit de Basic Collectie van de Woonzaken bieden gegarandeerd de laagste prijs! 
De Basic Collectie bestaat uit drie series hoogwaardige PVC vloeren: Alkmaar, Amsterdam en Haarlem.
Elke serie bestaat uit vijf nuances. De vloeren zijn 2 mm dik en hebben een slijtlaag van 0,3 mm dik.
Klik snel verder om deze stoere PVC vloeren te bekijken. Uiteraard bent van harte welkom in onze showroom om de collectie met eigen ogen te bekijken en eventueel een sample mee naar huis te nemen.

PVC vloeren uit de Trend Collectie

De PVC vloeren uit de Trend Collectie hebben een prachtige natuurlijke uitstraling en kunt u overal leggen. Het is een duurzame vloer die u prima kunt combineren met vloerverwarming, omdat het elastisch is en warmte goed geleidt. De PVC vloeren uit de Trend Collectie zijn geschikt voor zwaar woongebruik waar u jaren lang plezier van zult hebben.
De Trend Collectie biedt oneindig veel stijlen en mogelijkheden in kleurgebruik. Klik snel verder voor een greep uit deze PVC collectie of kom naar de winkel om u vakkundig te laten adviseren!

PVC vloeren in visgraatpatroon

De PVC visgraat vloeren van de Woonzaken kenmerken zich door de prachtige combinatie van karakteristieke schoonheid en ongekend vakmanschap. De Woonzaken heeft jarenlange ervaring met het leggen van motieven. Wij kunnen u daarom optimaal adviseren over de mogelijkheden bij u thuis.
PVC visgraat vloeren zijn ontzettend trendy en geven uw woning zonder enige nadelen een prachtige exclusieve uitstraling! Wij hebben een breed assortiment in deze exclusieve PVC vloeren in visgraat verband. Kom naar de showroom en bekijk de mogelijkheden!
Voor de aankoop van uw PVC visgraat vloer in de omgeving Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam zijn wij u graag van dienst.