Tapijt

Comfort in elke situatie. Zo is de tapijt collectie van Hometrend het best te omschrijven. Tapijt is een ideale oplossing als het aankomt op spelende kinderen, akoestiek en contactgeluiden. Bovendien is het een zachte en uitnodigende vloerbedekking en tevens een stijlvolle oplossing voor uw interieur. Hometrend biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van uitvoeringen en kleuren. Kom langs en laat u inspireren!

Voor uw tapijt aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk.

Tapijt de Oosterschelde uit de Basic Collectie

Tapijt de Oosterschelde uit de Basic Collectie

Tapijt 'Oosterschelde' is een stoer luspool tapijt. De speelse meerkleurige garen zorgen bij dit bouclé tapijt voor een luxueus beeld. Tapijt 'Oosterschelde' is gemaakt van synthetische garen en is geschikt voor zowel woon- als projectgebruik.

lees verder
v.a. € 24,75 Wordt op een rol van 4m1 aangeleverd | €99,- m1
Tapijt Sisal Mayatex uit de Trend Collectie

Tapijt Sisal Mayatex uit de Trend Collectie

Tapijt Mayatex is gemaakt van Sisal. Dit type natuurlijke vloerbedekking is gemaakt van ecologische materialen die hun oorsprong vinden in de vrije natuur. Voor een super trendy interieur!

lees verder
v.a. € 39,50 Wordt op een rol van 4m1 aangeleverd | €158,- m1
Tapijt Weave Nature uit de A la Carte Collectie

Tapijt Weave Nature uit de A la Carte Collectie

Wollen tapijt Weave Nature heeft een prachtige matte natuurlijke look! Het is een modern en robuust geweven tapijt die met zijn strakke lijnen perfect aansluit bij de jongere doelgroep!

lees verder
v.a. € 32,50 Wordt op een rol van 4m1 aangeleverd | €129,- m1