Vinyl vloeren

Leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins, eenvoudig in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag. De Ambiant vinyl vloeren van Hometrend zijn ideaal voor de liefhebber van eindeloze variatie. Bovendien dempt de vloer harde contactgeluiden, voelt deze comfortabel aan de voeten en past deze bij bijna elk interieur.

Voor uw vinyl vloer aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk.

Vinyl ... uit de Basic Collectie

Vinyl ... uit de Basic Collectie

De .... vinylvloer is verkrijgbaar in schitterende realistische hout decoren. In de Basic Collectie zit voor elke ruimte in uw woning een passend design. Perfect voor veelzijdig huishoudelijk gebruik!

lees verder
v.a. € 17,00
Vinyl Dynamic Concrete uit de Trend Collectie

Vinyl Dynamic Concrete uit de Trend Collectie

Het gevoel van een ruige betonvloer maar toch warm en comfortabel en bovendien betaalbaar. De Dynamic Concrete van de Woonzaken geeft een ruimte direct een industrieel karakter!

lees verder
v.a. € 19,00