Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat zijn een elegant product en zijn toepasbaar voor verschillende ruimtes. Voor in de keuken, de living en de slaapkamer is het een perfect product. In onze Hometrend  collectie vindt u verschillende transparanties en diktes van stoffen. Door de keuze uit de grote collectie stoffen en doordat u zelf kunt bepalen tot op welke hoogte u het vouwgordijn laat zakken, bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval in uw kamer.
Voor uw vouwgordijn aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

Vouwgordijnen uit de Basic-Collectie

Vouwgordijnen uit de Basic-Collectie

Onze speciaal geselecteerde vouwgordijnen uit de Basic-Collectie van de Woonzaken bieden gegarandeerd de laagste prijs!

lees verder
v.a. € 144,00
Vouwgordijn uit de Trend Collectie

Vouwgordijn uit de Trend Collectie

De vouwgordijnen uit onze speciale Trend-Collectie hebben een eigentijdse trendy uitstraling met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

lees verder
v.a. € 157,00 {standaard met baleinen aan de achterzijde}
Vouwgordijnen uit de A la Carte-Collectie

Vouwgordijnen uit de A la Carte-Collectie

Door eindeloos te combineren, stelt u uw eigen vouwgordijn helemaal zelf samen! Dus maak het persoonlijk en ga voor de A la Carte-Collectie van de Woonzaken.

lees verder
v.a. € 169,00