Z O N W E R I N G

Haal binnen naar buiten met Sunlite zonwering & verandas's

 

Knikarmschermen

Met de knikarmschermen van Sunlite kunt u buiten genieten zoals u dat binnen zou doen. Ontbijten in de zon? Een gezellige barbeque met vrienden en familie? De uitgekiende terrasschermen van Sunlite geven u alle ruimte om optimaal van uw terras te genieten. 

Bekijk de collectie

Uitvalschermen

Sunlite uitvalschermen
Vindt u het zomers ook zo warm in uw woning? Met een uitvalscherm van Sunlite houdt u de zon van uw ramen. Het blijft heerlijk koel in uw huis en uw meubels zijn ook nog eens beschermd tegen de schadelijke invloeden van zonlicht.

Bekijk de collectie

Markiezen

Romantisch en functioneel. Deze twee woorden omschrijven het best de unieke uitstraling van de markiezen van Sunlite Zonwering. Heeft uw pand een bijzondere verfraaiing nodig? Sunlite heeft voor elk gebouw en elke stijl een passende markies. Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk de collectie

Screens

Sunlite Screens
Wilt u een koele woning met voldoende uitzicht op uw achtertuin? Screens van Sunlite filteren de zon, maar laten genoeg licht door om naar buiten te kunnen kijken. Uw huis blijft koel, en uw meubels worden beschermd tegen mogelijke verkleuringen door zonlicht. Sunlite screens staan garant voor goede materialen en een lange levensduur. Daarom geeft Sunlite op al haar screenseen fabrieksgarantie van vijf jaar!

Bekijk de collectie

Rolluiken

Sunlite Rolluiken
De rolluiken van Sunlite zijn multifunctioneel! Ze beschermen uw huis tegen kou, warmte, regen, zonlicht en zelfs tegen geluidsoverlast. Het stevige aluminium pantser biedt ook nog een ander voordeel: inbrekers weten er geen raad mee. Kiest u voor een Sunlite rolluik? Dan kiest u voor kwaliteit met een veilig gevoel!

Bekijk de collectie

Buiten jaloezieën

Sunlite Buiten jaloezieën
Bent u op zoek naar een uitermate efficiënte en flexibele vorm van zonwering en lichtbeheersing. Dan kunt u perfect terecht bij Sunlite zonwering voor modern vormgegeven De buiten jaloezieën warmteoverdracht naar binnen is bij dit product minimaal en lichtinval en spreiding worden perfect geregeld! Bovendien geven buitenjaloezieën uw gevel een strak en afgewerkt uiterlijk.

Bekijk de collectie

Pergola Zonwering

Sunlite Pergola Zonwering
Pergola zonwering is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij een grote breedte gecombineerd kan worden met een extra grote uitval. Tevens is Sunlite pergola zonwering zeer windvast en combineert het een grootst mogelijk schaduwgevend oppervlak met een minimale muurbelasting. De doordachte constructie gecombineerd met sublieme techniek zorgen voor jarenlang schaduwplezier! 

Bekijk de collectie

Serre zonwering

Bekijk de collectie

Horren

Sunlite Horren
Sunlite biedt u een uitgebreide keuze in horren voor nagenoeg elke raam of deur. U wilt toch ook dat uw woonomgeving perfect is geventileerd? Of het nu om uw badkamer, keuken, slaap- of woonkamer gaat, belangrijk is dat er frisse lucht naar binnen kan. Uiteraard met slechts alle voordelen van dien. Voortaan dus geen vervelende insecten meer in huis, maar heerlijk ongestoord genieten van een rustgevende verkoelende woonomgeving!

Bekijk de collectie

Lamellen dak

Een luxe lamellen dak van aluminium beschermt u buiten tegen zon, wind en regen. Als de zon fel schijnt zorgen de licht open gedraaide lamellen voor schaduw, terwijl tegelijkertijd de lucht kan blijven circuleren. Bij een bui kunnen de lamellen volledig gesloten worden, zodat ze betrouwbaar bescherming bieden tegen de regen. In de lamellen zijn kanalen geïntegreerd, die het regenwater naar afvoeren naar de omliggende goot. 

Bekijk de collectie

Product informatie zonwering

Bekijk de collectie

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 9:30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar (showroom gesloten)
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top