L A M E L L E N  D A K  M A A T W E R K  C O L L E C T I E

Haal binnen naar buiten met Sunlite zonwering & verandas's

 

Vanaf

9,750,00

300x200cm INCL. MONTAGE!

SL- 1480 lamellen dak met ALUMINIUM staanders

De nieuwe lamellen daken van de Woonzaken zijn super strak vormgegeven en geeft echt een luxe uitraling aan uw tuin/terras! De lamellen van aluminium beschermt u buiten tegen zon, wind en regen. Als de zon fel schijnt zorgen de licht open gedraaide lamellen voor schaduw, terwijl tegelijkertijd de lucht kan blijven circuleren. Bij een bui kunnen de lamellen volledig gesloten worden, zodat ze betrouwbaar bescherming bieden tegen de regen. In de lamellen zijn kanalen geïntegreerd, die het regenwater naar afvoeren naar de omliggende goot. Hierna vloeit het af door verborgen afvoer in de steunen. Zo biedt het lamellen dak volledige beschutting op maat. Voor de besturing van de lamellen, verwarming en verlichting is er een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Door de verschillende varianten kunt u het ontwerp van de pergola aanpassen aan uw smaak en aan de vormgeving van uw huis en tuin.

WATERDICHTE LAMELLEN

Iedere afzonderlijke lamel is voorzien van waterdichte afdichtingen en garandeert zo dat regen nooit kan doordringen. Zo blijft uw buitenmeubilair droog en bent u ook bij slecht weer optimaal beschut.

DOORDACHT FUNCTIONEEL

De lamellen zijn afzonderlijk aangebracht en kunnen zo uitzetten en krimpen bij temperatuurschommelingen, zonder aan functionaliteit te verliezen. Dit garandeert dat uw zonwering ook op de lange termijn perfect functioneert en altijd beschutting biedt.

SFEERVOLLE VERLICHTING

In de omloop kan een LED-stripe worden geïntegreerd voor een persoonlijke sfeer. Met de afstandsbediening kunt u de verlichting traploos dimmen.

INTELLIGENTE, VERBORGEN WATERAFVOER

Gootsystemen aan de lamellen leiden het regenwater naar de regengoot in de omloop. Van daaruit wordt het water ongezien afgevoerd door de steunen. Zelfs als u de lamellen na een regenbui opent, zorgt het intelligente ontwerp van de profielen ervoor dat hat water gecontroleerd kan afvloeien. Zo blijft u perfect beschermd.

TEAM DE WOONZAKEN

CONTACT

 

Heeft u een vraag, opmerking of offerte nodig? Bel of mail gerust. 

Echter zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk. Voor het maken van de juiste keuze is een bezoek aan onze showroom dus eigenlijk een must. Hier kan een van onze specialisten u voorzien van de juiste informatie, waardoor het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker gaat.

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag t/m vrijdag:  9:30 - 17:30 uur   Donderdagavond: 19.00 tot 21.00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur

 

De Woonzaken
+31 0251-315750
info@dewoonzaken.nl
Lijnbaan 43
1969 ND Heemskerk

Top