Wanden | Puien | Kozijnen | Deuren

U kunt uw veranda ook afsluiten voor regen- en windinval. Sunlite Zonwering heeft daar speciale (zij)wanden, puien en deuren voor ontwikkeld.
De (zij)wanden zijn uitgevoerd in aluminium rabatdelen in combinatie met ramen van polycarbonaat of in een luxe uitvoering van glas. De speciale (zij)wanden van Sunlite Zonwering hebben een inbouwdiepte van 58mm, een zeer stevige constructie en zijn op maat of als standaardmaat te leveren. De wanden zijn voorbereid voor glasgebruik.
De Woonzaken levert ook complete kozijnen: zowel standaard als maatwerk van aluminium of kunststof.

Veranda Spie-Kozijnen

Veranda Spie-Kozijnen

de Woonzaken levert diverse oplossingen om de zijkant van uw verandadak af te sluiten. Om de dakschuinte daarvan op te vullen heeft de Woonzaken een spie ontwikkeld die in verschillende standaardmaten, maar ook op maat geleverd kan worden.

lees verder
v.a. € 490,00 INCLUSIEF METEN EN MONTAGE!
Glasschuifwand Greenline

Glasschuifwand Greenline

Een veranda van de Woonzaken biedt de perfecte gelegenheid om heerlijk te kunnen ontspannen. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. Glasschuifwand Greenline biedt de perfecte oplossing om altijd te kunnen genieten van uw veranda!

lees verder
v.a. € 1197,00 INCLUSIEF METEN EN MONTAGE!
Glasschuifwand Profiline

Glasschuifwand Profiline

Om het hele jaar door te kunnen genieten van het buitenleven, gaat u voor een veranda in combinatie met een top kwaliteit Profiline glasschuifwand. zo creëert u een prachtige tuinkamer op maat!

lees verder
v.a. € 1298,00 INCLUSIEF METEN EN MONTAGE!
Schuifpui

Schuifpui

Een tuinkamer van de Woonzaken is pas echt compleet door een combinatie van een Sunlite veranda en een topkwaliteit Schuifpui. Een garantie voor meer buitenleven!

lees verder
v.a. € 2191,00 INCLUSIEF METEN EN MONTAGE!
Kozijnen & Deuren

Kozijnen & Deuren

de Woonzaken biedt nu ook een compleet tuinkamerprogramma met aluminium kozijnen en deuren. Beschikbaar in 9 aantrekkelijk geprijsde uitvoeringen of geheel op maat te verkrijgen.

lees verder
v.a. € 816,00 INCLUSIEF METEN EN MONTAGE!