• screens & zipscreens

Sunlite screens
 

Wilt u een koele woning met voldoende uitzicht op uw achtertuin? Screens van Sunlite filteren de zon, maar laten genoeg licht door om naar buiten te kunnen kijken. Uw huis blijft koel, en uw meubels worden beschermd tegen mogelijke verkleuringen door zonlicht. Sunlite screens staan garant voor goede materialen en een lange levensduur. Daarom geeft Sunlite op al haar screenseen fabrieksgarantie van vijf jaar!

Voor uw screens aankopen zijn wij de specialist in de regio Akersloot, Alkmaar, Assendelft, Bergen, Beverwijk, Castricum, Egmond, Groet, Heemskerk, Heiloo, Koedijk, Koog aan de Zaan, Krommenie, Limmen, Oostzaan, Schoorl, Sint Pancras, Uitgeest, Velsen-Noord, Westzaan, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Amsterdam.

SL-77 Screen

SL-77 Screen

De SL-77 is door de grote windvastheid uitermate geschikt voor gebruik tijdens afwezigheid. Dit screen is uitsluitend als maatwerk product leverbaar in een grote variëteit aan uitvoeringen en bedieningen. INCLUSIEF METEN EN MONTAGE!

lees verder
v.a. € 400,00 INCLUSIEF meten + montage!
SL-87 Screen

SL-87 Screen

De SL-87 is een traditioneel screen met verticale vlak hangende zonwering. Door de grote windvastheid is dit screen uitermate geschikt voor gebruik tijdens afwezigheid. INCLUSIEF AFSTANDBEDIENING EN MONTAGE!

lees verder
v.a. € 690,00 INCLUSIEF afstandbediening + montage!
SLZ-100 Zipscreen

SLZ-100 Zipscreen

Modern vormgegeven zip-screen die tot 400 cm breed en 350 cm hoog gaat. Het zip screen heeft HTF of LHTF geleiders en is uitvoerbaar in 4 kast kleuren en alle Serge doeken. INCLUSIEF AFSTANDBEDIENING EN MONTAGE!

lees verder
v.a. € 898,00 INCLUSIEF afstandbediening + montage!
SLZ-125 Zip-screen

SLZ-125 Zip-screen

Zipscreen SLZ-125 is een verzwaard en modern vormgegeven zip-screen. Dit model gaat maar liefst tot 540 cm breed en 400 cm hoog. Hij is uitvoerbaar in 4 kast kleuren en alle Serge doeken. INCLUSIEF AFSTANDBEDIENING EN MONTAGE!

lees verder
v.a. € 1198,00 INCLUSIEF afstandbediening + montage
RSLZ 100/160 Zip-screen

RSLZ 100/160 Zip-screen

Ongeëvenaard zip-screen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Tot 600cm breed en 600cm hoog uitvoerbaar en standaard in alle RAL-kleuren leverbaar. INCLUSIEF AFSTANDBEDIENING EN MONTAGE

lees verder
v.a. € 975,00 INCLUSIEF afstandbediening + montage